вівторок, 21 лютого 2017 р.

Зустріч у музеї...


Рівно 95 років наш заклад із гордістю носить ім’я Володимира Короленка! Ми вивчаємо його твори, досліджуємо його життя та, все ж, не маємо змоги особисто познайомитися із письменником, наживо почути його голос…
Завдяки нашому випускнику Дмитру Крупці, сміливим мріям та творчим пориванням наших вихованців, до нашого закладу завітав відомий сучасний український письменник, поет, перекладач, музикант, громадський діяч Сергій Жадан!
18 лютого в нашому музеї відбулася зустріч учасників дитячого творчого фестивалю «Харків – місто надій», під цьогорічною назвою «Мальована поезія Сергія Жадана», із автором!




Зустріч проходила в приємній та дружній атмосфері. Розмовляли про неповторність шкільних років та безмежність творчості. Вихованці з радістю поділилися своїми враженнями від поезій Сергія, із задоволенням почитали з ним разом вірші із нової збірки!






Окрім теплих спогадів, особистого знайомства з письменником, маємо чудову Карту зоряного неба – подарунок від гостя, автографи та книгу «Тамплієри» у озвученому форматі з дарчим надписом!




У свою чергу, на згадку про цю зустріч ми подарували Сергію рельєфні картини: ілюстрацію до одного з його віршів та його рельєфний портрет із надписом «На добру згадку від вихованців НВК імені В.Г. Короленка» шрифтом Брайля.



Висловлюємо щиру подяку за співпрацю фотографу Віталію Сидоренку!

Немає коментарів:

Дописати коментар