неділю, 15 жовтня 2017 р.

Відзначаємо свято зустрічаючи гостей!

14 жовтня стартувала довгоочікувана програма україно-польського студентського обміну "Самостійність 2017", яка проходить за підтримки Фундації Ari Ari та співпраці нашого закладу з Центром реабілітації "Право вибору".
 Протягом п`яти днів у нас гоститиме група студентів та колег-тифлопедагогів із польського міста Лодзь. Програма передбачає ряд заходів культурно-професійного обміну та співдружності.
Перший день - то, звісно, знайомство! 
Після короткого екскурсу в історію НВК, група гостей мала нагоду ознайомитися зі світом української народної казки, вивчаючи барельєфи на І поверсі закладу!  




А далі на всіх чекала вечірня прогулянка центральною частиною осіннього Харкова.


Приємно було ознайомити гостей із творчістю В`ячеслава Панова, який так майстерно та самобутно передав на своїх полотнах неповторний дух нашого рідного міста! 
(Галерея "АВЕК")


Пізніше картини талановитого художника "ожили" перед нами, бо втілились у реальність, відтворилися у міських спорудах та, зокрема, алеях Саду імені Т.Г. Шевченка. 

Тож, знайомство відбулося! На співпрацю налаштувалися, про що свідчили ті чотири мови, на яких спілкувалися, підшукуючи правильні слова для порозуміння...Завдяки доброму перекладу нашої випускниці, Валерії Московченко, мали змогу долучитися до польської; протягом вечора звучали українська та російська, справжнім відкриттям став факт, що  цілком рівноцінною альтернативою є англійська...
Далі буде!

Немає коментарів:

Дописати коментар