пʼятниця, 3 березня 2017 р.

"Десяте відчуття" презентовано в Дніпрі!

Кейс нашого проекту "Десяте відчуття" було презентовано в рамках дводенного семінару-практикуму для музейних працівників "Сучасний музей: практики взаємодії", який проходив із 28 лютого по 1 березня 2017 року в м. Дніпрі на базі Арт-центру "Я галерея".




Йшлося про потенціал музеїв для розвитку Дніпра та області, сучасні форми роботи музеїв з відвідувачами, про баланс між інтерактивністю та розмовою на складні теми. Дискутували про те,  чи може музей стати лабораторією суспільного діалогу та критичного мислення?


Семінар базувався на практичному досвіді музейних проектів, які були реалізовані в Україні та використовували нові форми комунікації та взаємодії з відвідувачами, зокрема учасницькі практики. 

Лекції, практичні заняття проходили з Анастасією Чередниченко (Український центр розвитку музейної справи), Тетяною Пилипчук (Харківський літературний музей), Ольгою Шевченко (Художньо-меморіальний музей імені Іллі Рєпіна) та Зоєю Шинчук (Одеський муніціпальний музей імені Олександра Блещунова).





Особливі слова подяки - куратору Владиславу Піоро, організаторам: Тетяні Пилипчук, Анастасії Чередниченко, Анні Погрібній та Катерині Семенюк!


Немає коментарів:

Дописати коментар