четвер, 16 березня 2017 р.

Зустрічаємо учасників обласного семінару

15 березня на базі нашого закладу пройшов обласний семінар керівників музеїв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Харківщини. Обговорювали "Особливості проведення екскурсій у музеї навчального закладу". 
Семінар відкрили Редіна Валентина Андріївна, директор КЗ "Харківська обласна станція юних туристів" та Білоусов Олександр Миколайович, директор нашого Комунального закладу "Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс імені В.Г. Короленка"!

Далі на учасників чекав неперевершений виступ Народного хорового колективу Міністерства освіти і науки України "Classic".
Ірина Іванівна Пушкар, методист Харківської обласної станції юних туристів, виступила з аналізом роботи музеїв навчальних закладів Харківської області за поточний період.

Від Олени Вікторівни Жукової, к.іст.н., доцента, завідувача кафедри музеєзнавства та пам`яткознавства Харківської державної академії культури, дізналися про особливості проведення екскурсій у музеї навчального закладу, ведення основної документації, вимоги до оформлення екскурсій.
Ділилися практиками взаємодії у музеї навчального закладу та провели презентацію кейсу проекту "Десяте відчуття"
Відкривали педагогічні знахідки у майстер-класі "Художня галерея або хто більше побачить"

І, звісно, стрічали гостей у музеї закладу. До уваги відвідувачів була екскурсія "Сонце не згасне для сильних духом", яку блискуче провели вихованці з числа Ради музею на чолі з Орловим Андрієм Валерійовичем, заступником директора з навчально-виховної роботи.



А також, гості змогли ознайомитися з особливостями письма шрифтом Брайля та технікою рельєфного малюнку.





День відкриттів, знахідок, нових знайомств та приємних вражень добіг кінця... маємо добру згадку, подяку за участь в організації та проведенні заходу і чекаємо на нові зустрічі та сподіваємося на творчу співпрацію!




Немає коментарів:

Дописати коментар